Achtergrond

Assortiment

Line

Assortiment

Het assortiment in onze slijterij groot en heel gevarieerd. Naast alle bekende merken verkopen we ook minder bekende likeuren, speciaalbieren, wijnen en port. Alleen van de beste huizen, want we geloven alleen in echte kwaliteit. Voor een heerlijk drankje of een leuk cadeau ben je bij onze slijterij altijd aan het juiste adres.

Alleen van de beste wijnhuizen

Wijn

Wij zijn ervan overtuigd dat alleen goede wijnhuizen die echt voor kwaliteit gaan, de lekkerste wijn kunnen maken. We verkopen in onze slijterij dan ook alleen wijnen waar we echt achter staan. Je vindt bij ons wijnen in alle soorten en maten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Of het nu om een exclusieve rode of witte wijn gaat, of om een lekkere rosé bij het avondeten. Ben je een echte wijnliefhebber? We organiseren graag een wijnproeverij voor familie of vrienden.

Vintage port uit 1952

Port

Vroeger al had Tineke, de eerste generatie Van Boxmeer, een liefde voor vintage port. We zijn dan ook trots op onze mooie collectie, met heel bijzondere flessen port uit 1952 en jonger. Deze port komt van heel mooie huizen, waar je echt kwaliteit proeft. Ook de meer gangbare port zoals ruby of tawny zijn uiteraard verkrijgbaar. Leuk als verjaardagcadeau: een port uit het geboortejaar van de jarige!

Welk biertje kies jij?

Speciaalbier

We hebben een voorliefde voor Belgisch speciaalbier, maar natuurlijk kijken we ook naar lekkere biertjes uit de hele wereld. Heb je een nieuwe smaak ontdekt? Of is er een nieuw biertje op de markt? Grote kans dat wij het in onze slijterij verkopen. En mocht dat niet het geval zijn, dan doen we er alles aan om het alsnog voor je te bestellen. Kom een kijkje nemen in onze winkel en laat je verrassen!

Rum, gin, cognac en veel meer

Gedistilleerd

Vanzelfsprekend vind je in onze winkel de bekende gedistilleerde dranken zoals Bacardi, Licor 43 en een Dropshot. Maar wist je dat we nog veel meer varianten hebben van rum, gin en andere likeuren? Probeer ook eens een minder bekende variant van cognac of wodka en ontdek wat er allemaal nog meer is! We geven je graag persoonlijk advies en vertellen je alles over onze mooie gedistilleerde dranken.

Een bijzondere collectie

Single Malt Whisky

Single malt whisky heeft een speciale plek in onze winkel en in onze passie voor het slijtersvak. Al een hele tijd geleden zijn we begonnen met het opbouwen van onze collectie, daarom vind je bij ons echte pareltjes die nergens anders verkrijgbaar zijn. Niet voor niets ontvangen we mensen uit heel Europa in onze slijterij, die op zoek zijn naar de meest exclusieve whisky’s.

Met liefde gemaakt

Eigen label

In ons assortiment vind je verschillende likeuren en wijnen van eigen creatie of die in samenwerking met gepassioneerde vakmensen gemaakt zijn. Wil je eens iets unieks proberen of cadeau geven aan iemand? Kies dan onze eigen citroenlikeur of het Roois Koffieboontje!

Wie wil jij verrassen?

Cadeau's

Een mooie wijn, een lekkere likeur of een goede whisky zijn altijd leuk om als cadeau te geven bij een verjaardag, huwelijk of jubileum. Voor iedereen is er een leuk en verrassend drankje. Denk ook eens aan het geven van een goede wijn, port of whisky uit het geboortejaar of huwelijksjaar!

Heb je vragen over ons assortiment of wil je een persoonlijk pakket samen laten stellen voor meerdere mensen? Wij helpen graag!

Neem contact op