Achtergrond

Wijn

Line

Wijn

Bij Drankenhandel van Boxmeer hebben we naast de wijn uit onze eigen wijngaard ook de lekkerste wijnen uit de meest uiteenlopende landen. We vinden het geweldig als we weer ergens een pareltje vinden, die ook nog eens betaalbaar is.

Voor ieder prijssegment

Een lekker wijntje

Of het nu om een lekker wijntje bij het avondeten gaat of een bijzondere wijn om cadeau te geven, in onze slijterij vind je een een heerlijke rode, witte of rosé wijn in ieder prijssegment. Want een goede wijn hoeft echt niet duur te zijn. Bovendien hebben wel altijd leuke aanbiedingen met allerlei soorten wijn.

Groot of klein

Een goede huiswijn

In onze slijterij hebben we wijnen van bekendere wijnhuizen zoals Domaines Paul Mas uit Frankrijk, Zenato uit Italië of Wente Vineyards uit Californië. Maar ook wijnen van de kleinere en minder bekende wijnhuizen vind je bij ons. En die doen zeker niet onder in smaak of kwaliteit!

Wij helpen graag

Advies nodig?

Wil je graag weten welke wijn lekker is bij een bepaald gerecht? Of wil je samen met ons een goede fles wijn uitzoeken voor een speciaal iemand? Of misschien geef je binnenkort een feestje en wil je graag de beste wijn schenken? Wij helpen je graag met persoonlijk advies.

Impressie

Wij helpen u graag met persoonlijk advies!

Neem contact op