Achtergrond

Over ons

Line

Over ons

De liefde voor het slijtersvak komt recht uit het hart. De passie die zoveel jaren geleden begon, is nog altijd voelbaar in ons Brabantse familiebedrijf en heeft inmiddels de derde generatie bereikt. Met jarenlange ervaring, kennis en plezier helpen we onze klanten aan een lekker drankje waar ze – net als wij – echt van genieten.

Sinds 1978

Drankenhandel van Boxmeer

In 1978 begon de eerste generatie vanuit een klein winkeltje naast huis met de verkoop van jonge jenever, vieux, advocaat en citroenbrandewijn. Nu, tientallen jaren later zijn we uitgegroeid tot een van de meest exclusieve slijterijen van Nederland. We doen alles zelf, maar samen met de familie. Mede door alle opleidingen en cursussen die we voltooiden, hebben we inmiddels een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Dit delen we graag met onze klanten door proeverijen, eigen creaties en persoonlijke service.

Beste whiskyshop van Nederland

Whiskyshop The Old Pipe

Al lang geleden begon de tweede generatie Van Boxmeer met de verkoop van single malt whisky. Dat werd een groot succes en in 2012 zijn we zelfs uitgeroepen tot beste whiskyshop van Nederland. We ontvangen klanten uit heel Europa, die de meest exclusieve whisky’s bij ons vinden. Bezoek onze whiskyshop of neem een kijkje in onze webshop!

Wil je een gezellige proeverij van wijn, bier of whisky met vrienden of familie? Neem contact met ons op!

Neem contact op

Wijn uit eigen wijngaard

De Rooise Wijnboer

Aan de Damianenweg in Sint-Oedenrode vind je onze eigen wijngaard, waar je een bijzonder stukje Rooi vol passie ontdekt. Hier zorgen we dagelijks voor optimale condities en omstandigheden voor onze druiven, met als resultaat heerlijke witte, rosé en rode wijnen van eigen creatie in onze slijterij.

Welk biertje past bij jou?

De Rooise Bierkelder

In onze bierkelder in de slijterij vind je een enorm assortiment van speciaal bieren, je ontdekt er altijd weer iets nieuws. Van fruitbiertjes tot quadrupel en van een blond biertje tot een donkere soort. Er is echt voor iedereen wat wils.

Direct contact met ons opnemen?

Bel nu

Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag t/m donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten