Achtergrond

Gedistilleerd

Line

Gedistilleerd

Ons assortiment gedistilleerde dranken is groot en veelzijdig. Van ambachtelijke jenevers en korenwijn tot een brede variëteit van cognac, rum, en wodka en nog veel meer! En allemaal verkrijgbaar in diverse prijsklassen.

Proost!

Rum, likeuren of gin & tonic

Rum wint in Nederland snel aan terrein. We hebben diverse stijlen rum zoals de fruitige Franse rum, de krachtige Engelse of de wat complexere Spaanse rum. Ook vind je bij ons alle klassieke likeuren én minder bekende, maar unieke likeuren. Heb je zin in een zomerse gin&tonic? Wij adviseren je graag over hoe je een smaakvolle combinatie creëert.

Bij ons verkrijgbaar

Lokale pareltjes

In onze slijterij is het Koffieboontje niet meer weg te denken: een zachte likeur met vanille, koffie en mokka. De wereldberoemde Klompenklets op basis van vanille met een vleugje citrus, een boterbabbelaarlikeur of een gezellige Kletskoek met stroopwafelsmaak. En niet te vergeten onze limoncello uit eigen wijngaard.

Non-alcoholisch

Net zo lekker!

De vraag naar non-alcoholische drankjes stijgt, zo zijn er naast alcoholvrije wijnen en bieren ook gin, likeuren, bitters, cocktails en siropen bij ons verkrijgbaar zonder alcohol, maar met nét zoveel smaak.

Impressie

Kom langs en bekijk het grote en veelzijdige assortiment gedistilleerde dranken

Neem contact op