Achtergrond

Speciaalbier

Line

Speciaalbier

Ons bierassortiment was al uitgebreid, maar begin 2020 hebben we nog meer speciaalbieren en craftbieren van verschillende merken aan ons assortiment toegevoegd. Vooral de Belgische speciaalbieren zijn bij ons in groten getale aanwezig. Wist je dat de Belgische biercultuur op de Unesco Werelderfgoedlijst staat?

Van blond tot quadrupel

Belgisch biertje

Het is maar net waar je van houdt: de kans in groot dat je het bij ons vindt. Wij hebben de Belgische bierstijlen blond, amber, dubbel(bruin), tripel, sterk blond, sterk bruin, quadrupel, witbier, saison, fruitbieren, lambiek en geuze. En natuurlijk staan ook de trappisten en abdijbieren bij ons in het schap. Dat wordt nog moeilijk kiezen!

Uit Estland of Amerika

Speciaal biertje

Natuurlijk zijn de lekkerste biertjes uit andere landen ook goed vertegenwoordigd. Wat dacht je bijvoorbeeld van Amerikaans biertje? Of een bijzondere variant uit Letland? We kijken altijd uit naar nieuwe bijzondere bieren die we aan ons assortiment kunnen toevoegen.

Neem een kijkje!

Onze bierkelder

Je verwacht het misschien niet, maar in onze slijterij vind je een bierkelder vol met zure bieren. Dit zijn Geuze en fruitbieren die bij een grote groep kenners zeer gewild zijn. Verschillende jaargangen liggen hier te rijpen en te wachten om gedronken te worden!

Impressie

Kom eens langs en neem een kijkje in ons verrassend uitgebreide bierassortiment

Neem contact op